(VIDEO) Slomljeni Slaven Bilić nakon najvećeg debakla u karijeri!

Foto: Snimka zaslona

West Ham, klub našeg trenera Slavena Bilića, sinoć je doživio katastrofalan i najteži poraz od kada na klupi sjedi bivši hrvatski izbornik. Naime, Manchester City bivšeg trenera Barcelone Pepa Guardiole, svladao je West Ham sa čak 5:0, i to na terenu Čekićara.  Naravno, šok je to za sve u klubu i oko kluba, pa i za engleske medije, koji jedva čekaju takvu priliku da se iživljavaju nad metom, ovog puta Slavenom Bilićem, koja se ne može braniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Takav podatak nije najporazniji za hrvatskog trenera, gosti su propustili nekoliko prilika koje su da su iskorištene mogle Bilića odvesti do dvocifrenog poraza.

Nakon što je West Ham primio treći pogodak na društvenim mrežama krenula je prava navala osuda na račun našeg trenera, razočarani i ljuti navijači tražili su automatsku smjenu Slavena Bilića, nazivajući prezentaciju momčadi koju je on postavio – sramotnom, što je iskreno rečeno i bila. West Ham je odigrao ispod svake prvoligaške razine protiv jakog protivnika, ali i protiv protivnika za kojeg je Bilić uoči utakmice rekao da se nalazi u padu. Drugim riječima, podcijenio je protivnika, to vrhunskim trenerima ne bi smjelo biti svojstveno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reagirao je i legendarni engleski topnik, bivši nogometaš Newcastlea, Alen Shearer, koga zagrebačka publika pamti po činjenici da je 1997. godine bio član spomenutog Newcastlea kada je engleski klub igrao kvalifikacije protiv Dinama, tada Croatije, i zahvaljujući velikoj pomoći sudaca u dvije utakmice provukao se u Ligu prvaka.  Shearer je, naravno, razočaran igrom West Hama, ali i Bilićevom taktikom.

“West Ham nije mogao živjeti sa svojim dodavanjima, kretanjima i nogometom na jedan dodir. Način na koji su pale glave West Hamovih igrača su razlog za uzbunu, i za navijače i za trenera. Sramotno”, komentirao je Shearer veliku blamažu koju je preko BBC-a moglo vidjeti jako puno ljudi na Otoku, što samo pojačava osjećaj sramote. Bilo je i smiješnih događaja budući kako su neki na ironičan način tražili od BBC-a da prekine prijenos mučenja West Hama, drugi su tražili povrat novca od ulaznica, no, svi oni zajedno, ili barem velika većina njih, tražili su odlazak trenera koji ove sezone jednostavno ne može pohvatati konce u West Hamu i koji je već u nekoliko navrata bio blizu odlaska iz kluba. Prošla sezona bila je sjajna, no, ovo je na rubu sportske katastrofe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlazi li uistinu Slaven Bilić vrlo će se brzo znati, neki tvrde da je Bilić s vremenom, i to u kratkom roku, u Engleskoj od perspektivnog trenera postao showman, zabavljač, drugi će reći kako zapravo pokušava imitirati Jose Mourinha, iako će trebati jako puno vremena da bi Bilić bio na razini jednog od najpoznatijih svjetskih trenera. Naravno, poslije utakmice Bilić je bio vidno slomljen, što se i na priloženom video uratku može vidjeti. “Ništa pozitivno ne mogu reći”, rekao je Bilić, iako je ipak pokušao pronaći neko opravdanje. No, uostalom pogledajte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.