(VIDEO) Što je Cristiano rekao Baleu? Ronaldu je već prešlo u naviku da briše suze suigračima iz Reala!

Foto: snimka zaslona

Portugal se doslovce kroz ušicu igle provukao do polufinala Europskog nogometnog prvenstva, a onda su preko Walesa s 2:0 ipak sigurno ušli i u samu završnicu, prvu je pobjedu momčad koju na terenu predvodi Cristiano Ronaldo, a s klupe Fernando Santos, ostvarila baš u polufinalu. Svoj treći, ukupno deveti, pogodak postigao je spomenuti Ronaldo, koji je na taj način dostigao Michaela Platinija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo je igrom zasjenio svog kolegu iz Reala, reprezentativca Walesa, Garetha Balea, naravno, kako Portugal ipak ima jaču reprezentaciju tako je Ronaldu bio olakšan posao. Slika koja je obišla svijet odnosi se na trenutak nakon utakmice kada je Ronaldo tješio Garetha Balea, baš kao neki dan Luku Modrića. Očito je Cristiano prešlo u naviku brisanje suza svojim suigračima iz Reala, dok on izlazi kao pobjednik iz utakmice u utakmicu oni plaču.

Što je Ronaldo rekao Baleu dok ga je tješio donosi BBC Sport. “Bio je to jedan normalan razgovor, čestitao sam Garethu i Walesu na sjajnom rezultatu na putu koji su prošli na Europskom prvenstvu, oni su ujedno i najveće iznenađenje turnira”, kazao je Ronaldo, dok je Bale rekao nešto vrlo pohvalno o velikom Portugalcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ronaldo je još jednom potvrdio da je prirodni strijelac. Izgubili smo i teško je biti sretan, ali smo proživjeli strastveno putovanje i ovo je nevjerojatno iskustvo. Jedan od trenutaka koji nikada nećemo u životu zaboraviti”, izjavio je najbolji igrač Walesa, Gareth Bale, koji je na Euru zaista odigrao nekoliko odličnih utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Ronaldo s devet postignutih pogodaka izjednačio rekord Michaela Platinija on ipak nije stigao velikog Francuza. Naime, Platini je 9 pogodaka postigao na JEDNOM Europskom prvenstvu, onom 1984. igranom u Francuskoj, kada su Francuzi trijumfirali, dok je Portugalcu ovo čak četvrto Europsko prvenstvo. Brojke ipak, zasad, ne idu na ruku Ronaldu.

“Takvi rekordi dolaze prirodnim putem. Nije to bila nikakva opsesija. Ja sam već i tako mnoge rekorde srušio, no važnije je da ovaj san i dalje živi. Već dugo govorim da želim nešto osvojiti s Portugalom, a sad smo udaljeni jedan korak da u tome i uspijemo”, poentirao je Cristiano Ronaldo, koji je nekim gestama nakon polufinalne utakmice ipak pokazao da ipak nije umišljeni nogometaš kakvim ga mnogi smatraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.