(VIDEO) Što je Luka Modrić ispred svlačionice šapnuo tragičaru utakmice Sergiju Ramosu?

U ovom trenutku, bez obzira na sve, prva zvijezda hrvatskog nogometa, igrač europskog prvaka, Real Madrida, Luka Modrić, iako nije zbog ozljede igrao protiv španjolske došao je u pozornost španjolskih i hrvatskih medija zbog načina na koji je bio umješan u obranu jedanaesterca Danijela Subašića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Luka Modrić Danijelu Subašiću je otkrio gdje će pucati Sergio Ramos, inače njegov suigrač iz Reala. “Suba” je skinuo udarac Ramosu i bacio u očaj Španjolsku.

Poslije utakmice dvojica igrača kraljevskog kluba porazgovarala su ispred svlačionice, Luka u odijelu, sretan zbog pobjede, Ramos, kao tragičar utakmice, u “radnoj odori”, još uvijek pod dojmom šokantnog poraza koji je furiju odveo na Italiju u osmini finala.

O čemu su razgovarali nećete možda moći otkriti u video uratku, no, svakako je lijepo vidjeti dva velika nogometaša, dvojicu igrača različitog raspoloženja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.