(VIDEO) Što se to događa s Roland Garrosom? Nižu se skandali i nevjerojatno primitivni prizori!

Foto: Snimka zaslona

Ako se po jutru dan poznaje Roland Garros koji je u svojoj početnoj fazi mogao bi biti itekako zanimljiv, nažalost, ne samo po vrhunskom tenisu, mada toga ne manjka.  Već je jedan tenisač izbačen zato što je htio poljubiti novinarku i to u prijenosu uživo, iako se ona pokušala obraniti, no, nije to jedini skandal u prva dva-tri dana. Idemo redom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Portugalac Joao Sousa psovao je i prijetio da će predati meč nakon što je kažnjen oduzimanjem poena, kako smo spomenuli  francuski tenisač Maxime Hamou izbačen je s turnira jer je tijekom prijenosa turnira na televizijskom kanalu  maltretirao novinarku Maly Thomas koja je radila svoj posao i uzimala izjave… Mnogi su ostali šokirani takvim ponašanjem mladog igrača.

Nevjerojatni prizori se nastavljaju, tijekom meča domaćeg igrača Laurenta Lokolija i Slovaka Martina Klizana također smo svjedočili neprimjerenim scenama. Naime, tenisač koji je dobio pozivnicu organizatora za turnir, Lokoli, optužio je svog protivnika Klizana da je glumio ozljedu. I tako skoro cijelu meč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dva seta glumio je da ga boli noga, a onda je odjednom potrčao kao zec u petom setu”, kazao je Lokoli, koji je ujedno i tijekom pauze pokazao slovačkom tenisaču kako je šepao. Domaći tenisač izgubio je sve konce pristojnosti kad je petom setu napravio dvostruku pogrešku za break. Slovak je to proslavio glavnim uzvikom. Bilo je to previše za Francuza.

Poslije poraza francuski tenisač odbio se rukovati s protivnikom, slovačkog je igrača otjerao od sebe. Treba reći da su tijekom meča oba tenisača bila vrlo nekorektna jedan prema drugome. Sve je to bilo u Roland Garrosu samo ne sportski događaj.

Što se to događa na Roland Garrosu, turniru na koji se nekad išlo u lakiranim cipelama, i koji je na svojim terenima imao sportske vitezove, a ne primitivce? Tenis ipak nije nogomet, nikad nije ni bio sličan nogometu. Takvo ponašanje gotovo smo sigurni u jednom Wimbledonu ne bi prošlo, ako bi se i dogodilo oni koji bi skrivili takve incidente, tu prije svega mislimo na skandalozno maltretiranje novinarke, nikad više ne bi zaigrali u All England Clubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.