(VIDEO) Šuker u Los Angelesu: Pustimo rezultat, ova je utakmica povijesna po nečemu drugom

Foto: snimka zaslona

Predsjednik HNS-a Davor Šuker gostovao je u Los Angelesu gdje je oslabljena Hrvatska s 2:1 pobijedila Meksiko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vidjeli smo sreću da je došlo preko 10 tisuća hrvatskih navijača iz cijele Amerike. I to je ona pobjeda. Pustimo rezultat, gledajmo na to da su ljudi došli na svoje i ovo je povijesna utakmica”, priča za Croatian Sports.

Dodao je kako je to povijest, te da su jako zahvalni.

!”Zamislite da vam je netko rekao da ćemo igrati u Los Angelesu na ovom prekrasnom stadionu. Ovo je povijest, zahvalni smo im i jedva čekam da organiziramo i neku drugu utakmicu na teritoriju Amerike. A Americi, Kanadi i Meksiku želim održavanje Svjetskog prvenstva ovdje”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.