(VIDEO) Suparnik Rijeke u play-offu Lige prvaka u sjajnoj formi: Nova uvjerljiva pobjeda Olympiacosa

Foto: Twitter

Suparnik Rijeke u posljednjem, 4. pretkolu nogometne Lige prvaka, grčki Olympiacos u susretu je 1. kola novog prvenstva na svom terenu svladao Larisu s visokih 4-1 (1-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelci za Olympiacos bili su Fortounis (33-11m, 76), Ansarifard (67) i Diogo Figueras (74), a Figueras je postigao i autogol u 71. minuti kojim je donio kratkotrajno smanjenje rezultata na 2-1.

Hrvatski branič Hrvoje Milić odigrao je čitavu utakmicu za Olympiacos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olympiacos je igrao u sastavu: Kapino, Milić, Vuković (Nikolaou, 77), Diogo Figueiras, Zdjelar, Retsos, Fortounis (Andre Martins, 81), Androutsos, Pardo, Ansarifard, Seba (Siopis, 71).

U prvoj utakmici igranoj u srijedu Olympiacos je u Pireju svladao Rijeku sa 2-1, a uzvrat je za tri dana, u utorak 22. kolovoza na Rujevici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.