Lako protiv braniteljice naslova Karoline Pliškove: Pobjednica Wimbledona Garbine Muguruza finalistica velikog WTA turnira u Cincinnatiju

Foto: fah

Španjolka Garbine Muguruza prva je finalistica velikog WTA turnira tenisačica u Cincinnatiju, wimbledonska je pobjednica u polufinalu s uvjerljivih 6-3, 6-2 svladala braniteljicu naslova i prvu igračicu svijeta Čehinju Karolinu Pliškovu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Muguruza će u nedjeljnom finalu igrati protiv bolje iz drugog polufinala u kojemu se sastaju Rumunjka Simona Halep i Amerikanka Solane Stephens.

Pliškova bi u ponedjeljak mogla izgubiti prvo mjesto na WTA ljestvici, nju bi na tom mjestu mogla zamijeniti Halep ukoliko osvoji naslov u Cincinnatiju.

POLUFINALE:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Garbine Muguruza (Špa/4) – Karolina Pliškova (Češ/1) 6-3, 6-2

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.