(VIDEO) Super korektni Hrvat: Potez kojim je Nikola Kalinić oduševio Italiju, sudac svirao penal, a on priznao da nije bilo kontakta!

Foto: Snimka zaslona

Nikola Kalinić nije ”samo” jedan od najboljih hrvatskih napadača i jedan od najboljih napadača talijanske Serie A, igrač Fiorentine jedan je od najkorektnijih igrača današnjice. Barem ako je suditi prema potezu kojim je oduševio Italiju. Naime, kako smo već pisalii Fiorentina i Napoli odigrali su 3:3 u derbiju i ljepotici 18. kola Serie A. Bila je to vrhunska nogometna predstava u kojoj je uz Kalinića sudjelovao i Milan Badelj, dok su na klupi Napolija sjedili Marko Rog te Ivan Strinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fiorentina nije imala sreće, iako je sreću s obzirom na potez Kalinića zaslužila, naime,  Napoli je do boda protiv Fiorentine penalom u 94. minuti! Hrvatski napadač pao je pokraj Pepea Reine, a sudac Tagliavento je odmah pokazao na najstružu kaznu, vratar Napolija je reagirao i to vrlo oštro na takvu odluku suca, jer se u ponovljenoj snimci jasno vidjelo da jedanaesterac nije postojao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon čega je Kalinić  sam sucu sugerirao da uistinu nije bilo dodira zbog čega je sudac odluku o penalu povukao. Da je bio penal, odnosno da je sudac ostao kod svoje odluke, možda bi Fiorentina slavila u derbiju?

Foto: Snimka zaslona

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.