(VIDEO) Svi su iznenađeni: Enriqeova čudna reakcija na Rakitićev gol

Foto: snimka zaslona

Ivan Rakitić oduševio je kad je zabio sjajan gol u pobjedi Barcelone 6:1 protiv Sportinga, utakmici koja će se najviše pamtiti po tome što je nakon nje Luis Enrique objavio odlazak iz katalonskog diva na kraju sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvije je godine naš Rakitić bio jedan od najbitnijih igrača u Enriqueovom sustavu, no sada je u drugom planu.

Rakitić je svojim golom oduševio baš sve, ali nedugo nakon što je hrvatski veznjak bombom probio gostujućeg vratara na TV-u smo imali priliku vidjeti Enriquea, koji je ostao zamišljeno sjediti na Barceloninoj klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ili je mislio da je besmisleno radovati se šestom golu na utakmici ili je već tada mislio kako će nekoliko minuta kasnije objaviti odlazak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.