(VIDEO) Teodosić žestoko napao igrače koji su odbili igrati za reprezentaciju Srbije: ‘Katastrofa, to je neshvatljivo’

Foto: Snimka zaslona

Kapetan košarkaške reprezentacije Srbije te jedan od najboljih košarkaša Europe Miloš Teodosić žestoko je kritizirao one koji su odbili nastupiti za Sveučilišnu reprezentaciju te zemlje. Prema pisanju srpskih medija 26 igrača odbilo je poziv za selekciju koja je na neki način platforma za A momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na rezultate s prošlih Olimpijskih igara Srbija ima najveće ambicije na predstojećem Europskom prvenstvu. Žele naslov prvaka Europe.

‘Igrač ne može ništa izgubiti igrajući za reprezentaciju, može samo puno dobiti. Mogu shvatiti Jokića koji je odlučio spreminiti se za NBA sezonu. To mi je još i prihvatljivo, ali ne mogu shvatiti da ovi momci ne žele igrati za reprezentaciju. Govorim o klincima koji nemaju pravi razlog za otkaz. Za Jaramaza znam da je ozlijeđen, ali svi ostali. Pa što su to oni napravili u svojim karijerama da sad mirno mogu reći kako se žele odmoriti i spremiti za sljedeću sezonu. Ti momci su bili, nogometnim žargonom, u gol šansi da se probiju u A selekciju. Ne znam, meni je to neshvatljivo i nerazumljivo”, poručio je kapetan košarkaške reprezentacije Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.