(VIDEO) Teško bolesni Samuel ne odustaje: Ovako je reagirao kad je upoznao Ibrahimovića i Pogbu

Foto: snimka zaslona

“Iako imam cerebralnu paralizu, stalno si govorim da nikada ne smijem odustati. Tako živim svaki dan i tako će uvijek biti. Nema odustajanja”, kaže 11-godišnji Samuel, inače veliki navijač Manchester Uniteda, kojemu je klub ispunio san i pozvao ga u trening kamp gdje je upoznao svoje idole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samuel trenira sa svojom školskom momčadi u kojoj je golman, a kad mu je David De Gea poklonio svoje rukavice nije mogao sakriti oduševljenje.

“Iako sam u kolicima, idem dalje. Uopće me zanima što sam u kolicima. Ljudi, samo dajte uvijek sve od sebe. Sve što imate”, poručio je inspirativni dječak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.