(VIDEO) Trener Barcelone Ernesto Valverde nakon debakla protiv Liverpoola: ‘Nema izgovora, izgubiti na ovakav način je neoprostivo’

Foto: fah

Trener španjolskog prvoligaša Barcelone Ernesto Valverde izjavio je kako nema izgovor za poraz od 0-4 od Liverpoola u uzvratu polufinala Lige prvaka i eliminacije iz tog natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona je na Anfiled došla s prednosti od tri gola iz prve utakmice polufinala Lige prvaka, a sinoć je klub Juergena Kloppa zabio četiri gola i plasirao se u finale koje se igra 1. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Počeli su agresivno kao što smo očekivali, ali nema izgovora, izgubiti na ovakav način je neoprostivo. Početi utakmicu s 3-0 i onda izgubiti s 0-4 je neprihvatljivo. To nam se dogodilo drugu godinu zaredom i bolno je za sve nas”, rekao je Valverde.

Kod rezultata 0-3 za Liverpool, Valverde je uveo dva obrambena igrača, ali to nije spriječilo Liverpool da zabije i četvrti gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne znam što se dogodilo s četvrtim golom. Kad sam vidio centaršut, lopta je već bila u golu. Sljedećih nekoliko dana će biti užasni, ali moramo doći k sebi. Mogu samo da se ispričam navijačima koji su nas došli bodriti u Liverpool”, dodao je.

“Teško je naći riječi. Ispričavam se svima”, rekao je Valverde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.