(VIDEO) Trener Hajduka uoči Šibenika: ‘Treba biti fokusiran na sadašnjost, statistika je za povjesničare’

Split, 12.09.2020. Utakmica 4. kola Prve HNL Hajduk - Dinamo. Na slici Hari Vukas trener Hajduka. foto HINA/ Mario STRMOTIĆ/ ms

Nogometaši Hajduka ni na početku nove nogometne sezone nisu krenuli baš najbolje. Iz europskih kupova već su ispali, a u prvenstvu drže četvrto mjesto s deset osvojenih bodova iz šest kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Hajduka, Hari Vukas, najavio je za klupsku stranicu utakmicu koju Hajduk na Poljudu igra protiv Šibenika u nedjelju, utakmica počinje u 15 sati. Naravno, Hajduk je favorit i navijači očekuju pobjedu, svjestan je toga i Vukas.

“Šibenik se protiv nikog ne brani i odigrali su nekoliko odličnih utakmica. Opasni su u kontranapadima, posebno Ampem i na to moramo paziti. Ali dobro smo ih analizirali i snimili, mi smo apsolutni favorit i tako ćemo se postaviti”, Vukas je pohvalio idućeg protivnika Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener splitskog kluba najavio je kako bi u momčadi mogao biti novi igrač, napadač Umut Nayir: “Dva tjedna s nama je i odmah je pokazao da je riječ o vrhunskom profesionalcu. Dobro radi na treninzima. Hoće li igrati? Moguće. Svakako će biti u rotaciji.”

Na pitanje o bivšim igračima Hajduka u Šibeniku Vukas je kazao: “Svugdje ima igrača koji su nekad bili tu. Treba biti fokusiran na sadašnjost, statistika je za povjesničare i statističare”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.