(VIDEO) Trener HSV-a oduševljen Alenom Halilovićem: Može sve s loptom!

Foto: Snimka zaslona

Njemački HSV ove je nedjelje odigrao prijateljsku utakmicu s BFC Dynamom, a po prvi puta u novom klubu ofenzivnog veznog odigrao je mladi hrvatski reprezentativac Alen Halilović, igrao je vrlo dobro, trener je bio zadovoljan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice 20-godišnji nogometaš koji je u HSV stigao iz Barcelone je između ostaloga rekao: “Meni je svejedno na kojoj ću poziciji igrati. Što se mene tiče, mogu biti bilo gdje.” Njemačkim novinarima hrvatski reprezentativac je rekao da je razgovarao s trenerom gdje će igrati. “on je sjajan, profesionalac je, potpuno mu vjerujem”. kazao je Alen.

I trener HSV-a, nakon početnog opreza, pun je hvale za igru Alena Halilovića, koji je na najboljem putu da izbori standardno mjesto u prvom sastavu ovog poznatog Bundesligaša.  “Alen može napraviti bilo što s loptom, sjajan je nogometaš. Njega jednostavno nisu previše koristili, premalo je igrao”, poručio je trener HSV-a Bruno Labbadia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Alen Halilović nije se odazvao pozivu u reprezentaciju s obzirom kako je zamolio izbornika mlade reprezentacije Hrvatske Nenada Gračana da ga oslobodi obveze za utakmicu protiv Švedske, koju su Vatreni odigrali 1:1, kako bi se što bolje uklopio u novu momčad i po mogućnosti izborio standardno mjesto u prvih 11.

Trener HSV-a dosad je Halilovića koristio na desnom krilu iako mnogi stručnjaci smatraju da Alen može puno više dati momčadi na sredini terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.