(VIDEO) Trener Seville Berizzo na poluvremenu otkrio igračima da ima rak prostate: Evo što su učinili u nastavku

Foto: fah

Trener Seville Argentinac Eduardo Berizzo (48) ima rak prostate i podvrgnut će se liječenju, objavio je španjolski prvoligaš u srijedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sevilla je u utorak u utakmici Lige prvaka s Liverpooolom odigrala 3-3 stigavši zaostatak od tri gola, a španjolski mediji pišu kako je Berizzo nogometašima u poluvremenu rekao da je bolestan.

“Sevillin liječnički tim je utvrdio da trener Eduardo Berizzo ima rak prostate. Daljnji testovi će utjecati na odluku o nastavku liječenja. Sevilla mu želi pružiti maksimalnu potporu u ovim trenucima i želimo mu brz oporavka”, piše na stranicama kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice veznjak Ever Banega je izjavio novinarima: “Morali smo izaći van (nakon prvog poluvremena i zaostatka od 0-3) s drugačijim stajalištem, zbog navijača koji su nas uvijek podržavali i naravno zbog trenera koji je preokrenuo situaciju.”

“On je najveći navijač kojeg imamo. Izveo nas je na pravi put i bit ćemo uz njega cijelim tim putem”, dodao je Banega prije nego je Berizzova dijagnoza postala javna.

Argentinac je preuzeo Sevillu na ljeto nakon što je proveo tri sezone u Celta Vigo, za koju je igrao u razdoblju od 2001. do 2005.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.