(VIDEO) Upozorenje za Lovrena i Liverpool uoči finala Lige prvaka: Luka Modrić i Mateo Kovačić briljiraju na treningu

Foto: Twitter

Približava se subota, ”dan D” europskog klupskog nogometa. Naime, tog dana u Kijevu će u finalu Lige prvaka igrati Real, u kojem igraju Luka Modrić te Mateo Kovačić, dok s druge strane obranu Liverpoola drži hrvatski stoper Dejan Lovren.  Za mnoge favorit je Real, ako ni zbog čega a ono zbog činjenice da im je ovo treće uzastopno finale najjače klupske nogometne lige na svijetu. U prva dva navrata su pobijedili, dakle, iskustvo, ponekad i presudno, je tu. A i kvalitetu imaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obje momčadi pripremaju se za finale i veliki okršaj ovog vikenda, zanimljive snimke stižu s posljednjih treninga Reala, a pravim akrobacijama istaknuli su se hrvatski reprezentativci Mateo Kovačić te Luka Modrić.

Tandem hrvatske reprezentacije u pravoj je formi uoči finala Lige prvaka, ali i što je u najvažnije tri tjedna prije Svjetskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atraktivne poteze vatrenog tandema pratile su asistencije legendarnog bivšeg igrača Reala, bivši francuski reprezentativac i aktualni trener spomenutog kluba, Zinedine Zidane.  Zidane je ovom prigodom podsjetio na vremena kad je i sam igrao i bio najbolji igrač svijeta tog trenutka.  Tehnika je ostala, osjećaj za proigravanje također.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.