(VIDEO) Utišao kritičare i medije koji su protiv njega vodili kampanju: Mariju Mandžukiću naklonio se cijeli stadion u Torinu!

Foto: Twitter

Hrvatski reprezentativac, 31-godišnji Mario Mandžukić, osvojio je 19. trofej u blistavoj karijeri. Utihnuli su i najveći kritičari, pa i oni mediji u Hrvatskoj koji su donedavno javno vodili kampanju protiv Mandže kako bi ga izbornik izbacio iz prve momčadi. Mandžukić je došao na svoje te još jednom potvrdio koliko su zapravo u krivu oni koji osporavaju njegove vrijednosti kao nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugu sezonu zaredom Hrvat je osvojio talijansko prvenstvo te Kup Italije. Mandžo je zapravo pravi kolekcionar trofeja. Osvojio je Ligu prvaka s Bayernom te je bio jedan od glavnih poluga ovog kultnog bavarskog kluba tijekom uspinjanja na krov Europe. Sve ima priliku ponoviti s Juventusom 3. lipnja u Cardiffu. U kakvoj je formi i veliki Real s Modrićem bi mogao imati problema.

Vratimo se ipak u Torino te još jedno slavlje novog, starog prvaka Italije, igralo se predzadnje kolo, Juventus je slavio 3:0 protiv Crotonea i osigurao naslov prvaka, a pogodak u 13. minuti je zabio hrvatski nogometaš Mario Mandžukić.  Nakon utakmice organizirana je velika proslava, ovacije i pljesak navijača dobio je borbeni Mandžukić, koji je upravo zahvaljujući svojoj borbenosti osvojio nepodijeljene simpatije navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukić je sinoć proslavio 31 rođendan na najbolji mogući način.  U posljednjim utakmicama Mandžo je nastupio načet ozljedama, razbijene glave… No, nema sumnje da će Mandžukić stisnuti zube i u istom stilu zaključiti sezonu koja ipak nije gotova.

Naime, Hrvatska u šestom mjesecu igra protiv Islanda važnu kvalifikacijsku utakmicu u skupinama. Pobjednik te utakmice napravio bi veliki korak ka plasmanu na Svjetsko prvenstvo koje se iduće sezone igra u Rusiji. Vatrenima bi prema nekim kalkulacijama i bod bio dobar rezultat. Mandžukić bi trebao biti jedan od glavnih aduta momčadi Ante Čačića.

Foto: Snimka zaslona

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.