(VIDEO) Valencia pobjedom protiv Sportinga iz Gijona do četvrtfinala Španjolskog kupa

Foto: fah

Nogometaši Valencije plasirali su se u četvrtfinale Španjolskog kupa svladavši na svom terenu u uzvratnom dvoboju osmine finala drugoligaša Sporting iz Gijona sa 3-0 i tako nadoknadivši 1-2 poraz iz prve utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelci za Valenciju bili su santi Mina (65, 76) i Ferran Torres (90).

Ranije u utorak u četvrtfinale se plasirao i Getafe koji je na gostovanju kod Valladolida igrao 1-1 i tako sačuvao minimalnu 1-0 pobjedu iz prvog susreta igranog prošlog tjedna. Getafe je poveo preko Angela (29-11m), a izjednačio je Verde (50). Hrvatski napadač Duje Čop igrao je za Valladolid do 68. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U srijedu su na programu dvoboji Atletico – Girona (1-1), Sevilla – Athletic (3-1) i Leganes – Real Madrid (0-3), a u četvrtak Real Sociedad – Betis (0-0), Espanyol – Villarreal (2-2) i Barcelona – Levante (1-2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.