(VIDEO) Večeras igra Hrvatska na SP-u u Rusiji: Koja je navijačka pjesma vama najdraža?

Foto: hns

Hrvatski navijači u pozitivnoj atmosferi, uz navijačke i domoljubne pjesme očekuju prvi hrvatski nastup na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, večeras protiv Nigerije u 21 sat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Donosimo pregled navijačkih pjesama po našem izboru. Koja se vama najviše sviđa?

Zaprešić Boysi imaju novi navijački hit: ‘Igraj, moja Hrvatska’

Zaprešić Boysi osmislili su još jedan navijački hit – Igraj moja Hrvatska. Ta će pjesma obilježiti Svjetsko prvenstvo u Rusiji, barem kad je Hrvatska u pitanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoka snimio novi navijački hit – ‘Moja Croatia’

Nakon uspjeha s monodramom Marin Ivanović, poznatiji pod nadimkom Stokam u suradnji s JoomBoosom i Matijom Lazarevićem, snimio je novi navijački hit – “Moja Croatia”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neizostavni Thompson

Mnogi će se složiti s izborom kada je pjesma popularnog Marka Perkovića Thompsona u pitanju, mislimo na nevjerojatno popularni hit “Lijepa li si”.  Pjesma se na nogometnim stadionima kada igraju Vatreni vrti oko 15 godina, a postala je izuzetno popularna nakon listopada 2002. godine i oproštaja Zvone Bobana od aktivnog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još od Eura 2008.

Pjesma “Samo je jedno” je popularna kod mlađe publike, a premijeru je imala uoči za Hrvatsku legendarnog Europskog prvenstva u Austriji i Švicarskoj 2008. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U porazu i pobjedi”

Tijekom 2012. godine nastao je hit “U porazu i pobjedi”. Glavni odgovorni za nastajanje ove pjesme su Bojan Šalamon – Shalla, član poznate grupe Connect, kao i Zaprešićanec Marko Novosel, inače zagriženi navijač hrvatske reprezentacije i Dinama koji je zajedno s mlađim bratom pokrenuo Zaprešić Boyse.

Davna 1998.

Pjesma “Neka pati koga smeta” možda danas nije toliko u modi, previše je vremena prošlo, ali ostaje kao trajan podsjetnik na 1998. godinu i nezaboravno francusko ljeto. Hrvatska je osvojila treće mjesto, a pjesma je nastala nakon pobjede Vatrenih nad Njemačkom u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva. Igralo se 4. srpnja 1998. u Lyonu.

“Uvijek vjerni tebi”

Thompson je 2012. godine snimio pjesmu podrške hrvatskoj reprezentaciji pod nazivom “Uvijek vjerni tebi”, koja je ubrzo postala himna službenog Kluba navijača hrvatske nogometne reprezentacije, koji nosi isti naziv “Uvijek vjerni”.

Tomislav Bralić i klapa Intrade

Službena pjesma koja je pratila nastupe Hrvatske u Brazilu 2014. godine bila je ”Hrvatska” koju izvode Tomislav Bralić i klapa Intrade. Autor pjesme je Bruno Krajcar, a aranžer Remi Kazinoti.

Naprijed Hrvatska!

I najmlađi navijači bodre naše vatrene svojom pjesmom. “Naprijed Hrvatska!” izvodi plesni zbor “Zagrepčane i dečki”. Pjesma će vas oduševiti i razniježiti!

“Molitva i zakletva”

Ne zaboravimo na kraju niti pjesmu “Molitva i zakletva” koju izvode Shorty i Zaprešić Boysi, a koja neće ostaviti ravnodušnim niti jednog navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.