(VIDEO) Velike policijske snage čuvaju reprezentaciju Hrvatske u Splitu

Foto: snimka zaslona

Hrvatska nogometna reprezentacija stigla je u Split. Što se tiče igranja utakmica reprezentacije na Poljudu, Dalić je kazao kako on i igrači to žele ali oni ne donese odluku o tomu. Za prijateljsku utakmicu NK Omiš – Hrvatska, koja će se igrati u Omišu 31. svibnja, Dalić je rekao kako će to biti “praznik nogometa.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ono kako je izgledao dolazak Vatrenih mnogima je upalo u oči. Naime, autobus s igračima i stožerom stigao je pod pratnjom velikog broja policajaca jer se radi o utakmici visokog rizika. Radi se o maksimalnim mjerama sigurnosti s obzirom da očekuje povratak reprezentacije na Poljud nakon kukastog križa, a što je vidljivo na snimci koju donose Sportske novosti.

Vatreni, kako smo već pisali, u petak od 15 sati igraju prijateljsku utakmicu u Omišu u sklopu proslave stogodišnjice lokalnog kluba. Iako se radi o prijateljskoj utakmici ista je proglašena utakmicom visokog rizika, naime, Vatreni su pod prismotrom policije zbog mogući napada huligana. Naime, dio navijača Hajduka i dalje protestira protiv HNS-a te su protiv povratka Vatrenih u Split dok se ne ispune neki uvjeti koje su sami postavili. Ipak, kako sada stvari stoje, Vatreni neće biti talac nikakvih prijetnji, a posebno ne ultimatuma bilo koje navijačke skupine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.