VIDEO: Wolfsburg na hrvatski pogon: Dva gola Perišića i jedan Ivice Olića!

U subotu je odigrano šest utakmica 30. kola Bundeslige, a glavnu riječ ponovno su imali hrvatski reprezentativci. Wolfsburg je pobijedio Nürnberg 4-1, a dva gola zabio je Ivan Perišić! Jedan gol dao je Ivica olić i jednom je asistirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su poveli u 8. minuti, ali je već do 22. Wolfsburg vodio. Olić je sa šest metara pogodio mrežu na dodavanje De Bruynea u 19., a tri kasnije je Perišić izašao sam pred golmana i majstorski ga prebacio.

OVDJE pogledajte Olićev gol.
OVDJE pogledajte Perišićev gol.

U 69. je precizan bio Malanda-Adje, a konačni rezultat postavio je Perišić sedam minuta prije kraja na Olićevu asistenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

OVDJE pogledajte Perišićev drugi gol.

Ola je i s 34 na leđima nezaustavljiv, s današnjim pogotkom je došao do brojke od 12 ove sezone u prvenstvu. Perišić je zabio peti, odnosno šesti ligaški gol.

Wolfsburg je sada skočio na 4. mjesto koje vodi u kvalifikacije Lige prvaka!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostali rezultati:
Borussia M.-Stuttgart 1-1
Freiburg-Braunschweig 2-0
Hannover-HSV 2-1
Mainz-Werder 3-0
Bayern-Borussia D. 0-3

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.