(VIDEO) Zašto je poludio McGregor: Khabib išamarao njegovog prijatelja, Putinovog trenera

Foto: snimka zaslona

Conor McGregor napravio je incident u Barclays Areni u New Yorku, te je zbog toga uhićen. Tamo su se u subotu na UFC-u 223 Khabib Nurmagomedov i Al Iaquinta borili za pojas koji je službeno oduzet irskoj zvijezdi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikome sve do sada nije jasno zašto je Conor napao autobus pun ljudi, nagađalo se da je to zbog odluke UFC-a da mu uzme titulu i da je pobjedniku meča između Nurmagomedova i Iaquinte.

Ali pojavila se snimka kako Khabib maltretira drugog ruskog borca, Artema Lobova, poznatog po tome što je obučavao specijalne snage Vladimira Putina, razjasnio se razlog. McGregora i Lobova veže veliko prijateljstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.