(VIDEO) Zbog velikih navijačkih nereda odgođen veliki derbi grčkog nogometa: Trener Olympiacosa pogođen u glavu u Solunu

Foto: Twitter

Derbi 23. kola grčkog nogometnog prvenstva između aktualnog lidera PAOK-a i Olympiacosa, koji se trebao igrati u nedjelju na stadionu PAOK-a Tumbi, odgođen je zbog navijačkih nereda tijekom kojih je trener gostiju Oscar Garcia pogođen predmetom s tribina u glavu te je morao biti prevezen u bolnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Garcia je, nakon što je pogođen u glavu rolom papira bačenom s tribina, pao na koljena, uhvativši se za lice. nakon tog incidenta vodstvo kluba odvelo je svoje igrače s travnjaka.

Prema navodima iz Olympiacosa Garcia je zadržan u bolnici gdje će ostati čitavu noć zbog “unutarnjeg krvarenja usnice”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je odgođena više od dva sata nakon predviđenog početka, a to je kao posljedicu imalo sukobe domaćih navijača s policijom izvan stadiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Olympiacosa očekuju kako će susret biti registriran sa 3-0 u njihovu korist bez borbe, a PAOK bi mogao biti i kažnjen oduzimanje tri boda.

Trenutačno vodeći PAOK ima 52 boda, dva više od drugog AEK-a, koji će u ponedjeljak gostovati kod Atromitosa, dok je Olympiacos treći sa 46 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.