(VIDEO) Zloglasni navijači Crvene zvezde i obožavatelji nacističkih ratnih zločinaca bakljadom ispratili svoj klub na ”utakmicu sezone”

Foto: fah

Nogometaši beogradske Crvene zvezde u četvrtak će igrati play off Europske lige protiv Ararata iz Armenije, utakmica se trebala igrati u Armeniji, no nakon što je Turska krenula u otvorenu agresiju na spomenutu zemlju te je oborila svojim F 16 armenski SU-25 u armenskom zračnom prostoru utakmica je prebačena na Cipar. Zvezda je favorit u utakmici koja će se igrati na stadionu GSP u Nikoziji. Radi se o istom stadionu na kojem su nedavno ispali poslije izvođenja jedanaesterca od Omonije u trećem pretkolu Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred utakmicu play offa Europa lige zloglasni navijači Crvene zvezde, Delije, iznenadile su igrače svog kluba koji su sinoć odradili trening na svom stadionu, ispred kojeg je parkiran tenk. Ovog puta obožavatelji nacističkih ratnih zločinaca nisu došli oboružani transparentima u čast Ratka Mladića, Radovana Karadžića, tzv. Kapetana Dragana ili Draže Mihailovića te njihovim fotografijama već su pripremili bakljadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.