Villar odustao, dvoboj Slovenca Čeferina i Van Praaga za predsjednika UEFA-e

Foto: Snimka zaslona

Predsjednik Španjolskog nogometnog saveza Angel Maria Villar povukao je u utorak svoju kandidaturu za predsjednika Europske nogometne federacije (UEFA), tako da su u utrci za nasljednika Michela Platinija ostali Slovenac Aleksander Čeferin i Nizozemac Michael Van Praag.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dužnosnici UEFA-e novog će vodećeg čovjeka krovne organizacije europskog nogometa birati na zasjedanju u Ateni 14. rujna. Španjolac je svoju odluku objavio na službenom portalu Španjolskog nogometnog saveza, a kao razlog je naveo želju za ostankom na čelu svoje matične organizacije.

“Nakon pomnog promišljanja, odlučio sam povući svoju kandidaturu. Mnogi vodeći ljudi španjolskog nogometa zamolili su me da nastavim raditi na dobrobit nogometa predstavljajući svoju zemlju kao predsjednik Španjolskog saveza, kojem sam posvetio većio dio svog života”, napisao je Villar u priopćenju za medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.