(VIDEO) BiH pobijedila Estoniju, a Edin Džeko oduševio navijače porukom gluhonijemim osobama

Foto: Snimka zaslona/Radiosarajevo.ba

U sklopu kvalifikacija za Svjetsko nogometno prvenstvo koje se za dvije godine igra u Rusiji reprezentacija Bosne i Hercegovine uvjerljivo je u Zenici slavila protiv Estonije, bilo je čak 5:0. Ponajbolji nogometaš bosansko-hercegovačke reprezentacije Edin Džeko zabio je drugi gol za svoju reprezentaciju, u proslavi nije zaboravio na ranije dano obećanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Džeko se tijekom proslave gola, kako je i obećao, sjetio osoba s poteškoćama u govoru i sluhu te je na na znakovnom jeziku poručio ‘Volim gluhe’. Ovakvom gestom Džeko, koji je u dresu Zmajeva postigao 47 pogodaka, oduševio je sve navijače i pokazao da se ipak radi o velikom sportašu, više od toga, čovjeku, jer to je ljudska gesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.