Villarealov strijelac Morales: Trebali smo uvjerljivije pobijediti

Foto: fah

Villarrealov napadač Jose Luis Morales, koji je zabio dva gola u pobjedi od 4-2 nad Hajdukom u pretkolu Konferencijske lige, rekao je da je rezultat trebao biti uvjerljiviji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Generalno gledano dobro smo izgledali, ali smatram da smo zaslužili uvjerljiviju pobjedu, izjavio je 35-godišnji Morales u obraćanju medijima nakon utakmice.

– Jako sam zadovoljan. Za mene je ovo bila posebna večer jer sam debitirao u europskom natjecanju, a sve mi se poklopilo da doživim prekrasnu noć, izjavio je Morales.

– Nastojao sam dati sve od sebe i pomoći ekipi. Na kraju mi se taj rad vratio u obliku dva zabijena gola i asistencije, napomenuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.