Vincente del Bosque: Hrvatska jedan od favorita Eura!

Poznati trener Vincente del Bosque dao je intervju za turske novine, a posebno je interesantno što se dotaknuo naše grupe u kojoj su osim Hrvatske i Turska, Češka i Španjolska. Strašno jaka u grupa u kojoj nitko nije siguran za prolaz, eventualno Španjolska. Ipak, veliki trener je Hrvatsku istaknuo ne samo kao jednog od favorita grupe, već kao jednog od favorita EURA 2016!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Hrvatska je među favoritima za osvajanje Europskog prvenstva. Ima velike igrače od kojih većina igra izvan zemlje u velikim klubovima, s kvalitetom i iskustvom. Posjeduje dobre igrače i organiziranu ekipu, zašto ne bi bila kandidat za osvajanje?“, rekao je Del Bosque za turske medije kojima sigurno nije sjela ovakva izjava sjajnog stručnjaka.
Što se tiče ostatka grupe, Del Bosque je komentirao ovako:

„Fatih Terim je najveća turska zvijezda, on je u kvalifkacijama pokazao što može njegova reprezentacija kad je eliminirao Nizozemsku. Skupina se sastoji od jakih ekipa, Češka je to potvrdila prvim mjestom u kvalifikacijskoj grupi, Turska s Nizozemskom. Turska je agresivna na terenu, ali i mudra. Ima nogometaše koji mogu promijeniti tijek utakmice. Ne volim govoriti puno o imenima, ali Mehmet Topal, Selcuk, pa Burak Yilmaz, tu je dakako i Arda za kojeg ne mogu reći da je najbolji, ali je definitivno vođa. Napravio je vrlo dobru karijeru u Španjolskoj, zato i igra u Barceloni što potvrđuje njegovu vrijednost.“
Istaknuo je da ga raduje borba Bešiktaša, njegovog bivšeg kluba, za naslov prvaka Turske. Poručio je navijačima Bešiktaša da dolazi na proslavu prvaka što je gotovo izvjesno jer ima 6 bodova više od gradskog rivala Fenera. Može se reći da je u ovu titulu sigurno utkan i rad našeg najboljeg trenera Slavena Bilića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.