VN Japana: Hamilton pobijedio na kiši, a Bianchi u bolnici

Britanski vozač Formule 1 Lewis Hamilton (Mercedes) u nedjelju je po kišnom vremenu pobijedio na utrci za VN Japana u Suzuki. Hamiltonu je to osma pobjeda ove sezone i prva na stazi u Suzuki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugo mjesto osvojio je Hamiltonov momčadski kolega Nijemac Nico Rosberg, a treći je bio Sebastian Vettel (Red Bull). Utrka je prekinuta nakon 46 od predviđena 53 kruga, i to zbog udesa koji je doživio Francuz Jules Bianchi (Marussia), koji je, po prvim informacijama, zadobio teške ozljede glave te je prebačen u bolnicu. U ukupnom poretku Svjetskog prvenstva vodi Hamilton sa 266 bodova, a slijede Rosberg sa 256 i Australac Daniel Ricciardo (Red Bull) sa 193 boda, koji je danas bio četvrti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.