Hamilton nakon novog neuspjeha: Ovo je katastrofa

Foto: fah

Na drugom slobodnom treningu Velike nagrade Kanade najbrži je bio aktualni svjetski prvak Max Verstappen u Red Bullu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, na mekim gumama odvezao je kruga za 1:14.127, svega 0.081 sekundi brže od Charlesa Leclerca te 0.225 i od drugog Ferrarija Carlosa Sainza.

U Top 5 progurali su se još Sebastian Vettel (Aston Martin) te Fernando Alonso (Alpine).

Razočaranje je ponovno dožio sedmerostruki prvak Formule 1 Lewis Hamilton koji je zauzeo 13. mjesto, imao je 0.4 sekunde sporije vrijeme od momčadskog kolege Georgea Russella koji je bio sedmi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mercedes je imao eksperimentalan dan s nešto promijenjenim postavkama bolida, no nije baš najbolje uspio.

– Ništa ne radi što napravimo pa smo pokušali s drugačijima postavkama. Russell i ja išli smo potpuno drugačije da vidimo da li jedan način funkcionira, a drugi ne. Trebam čuti kako je njemu bili, ali meni je bila katastrofa. Kao da je bolid sve gori. Čim više pokušamo, to smo više nezadovoljniji. Ne znam više, pokušat ćemo raditi, ali tako je, kako je, rekao je Hamilton, prenosi HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.