Voditelj HRT-a BBB nazvao ‘urbanim teroristima’

Foto: snimka zaslona

Državni tajnik za sport iz Ministarstva turizma i sporta, Tomislav Družak rekao je kako grčka policija nosi odgovornost za nasilne nemire u Grčkoj u kojima su sudjelovali pripadnici navijača Dinama. Sve se odvilo u emisiji HRT-a, da bi zatim voditelj Ognjen Golubić BBB nazvao “urbanim teroristima“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
> Državni tajnik za sport optužuje: Grčke službe glavni krivac za nerede

“To nisu navijači”, rekao je Družak, na što je Golubić rekao da bi ih nazvao “urbanim teroristima“.

Podsjetimo, Družak je sudio navijače, naglašavajući da oni ne mogu biti nazivani navijačima. “Ja ovdje, u ovom slučaju, nažalost, vidim jedinog ozbiljnog, glavnog krivca – naravno, uz ove koji su krenuli (…) s namjerom da naprave nered (…) – tu ja vidim jedini i ključni propust, u ovom slučaju, kažem, baš službi i policije Grčke”, rekao je Družak, na što je voditelj Ognjen Golubić ustvrdio da je riječ o prebacivanju odgovornosti.

Družak je rekao i da su pokušali, ali nisu uspjeli uspostaviti kontakt s ministarstvom sporta u Grčkoj, dodajući kako misli da će danas doći u doticaj s njima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također je rekao da se neredi događaju posvuda u Europi, na svim sportskim borilištima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.