Vrijeme u izolaciji Cristiana Ronalda

Foto: fah

Nakon što je Cristiano Ronaldo saznao da ima koronavirus prinuđen je biti u izolaciji. Naime, zvijezdi portugalske reprezentacije i Juventusa testiranjem je utvrđeno prisustvo koronavirusa uoči utakmice protiv Švedske u sklopu 4. kola Lige nacija te se ponajbolji nogometaš Europe nalazi u izolaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od mnogih bez simptoma…

Ronaldo se prema pisanju talijanskih medija osjeća dobro te nema nikakvih simptoma i vrijeme provodi u hotelskoj sobi. Kamere su Ronalda uhvatila na balkonu hotela, odlično raspoloženog i nasmijanog, vjerojatno će Portugalac vrlo brzo biti spreman za povratak, iako će, naravno, propustiti nekoliko utakmica.

Naime, Ronaldo je igrao protiv Francuske u skupini Lige nacija, u kojoj se nalazi i Hrvatska, Portugalci su u gostima odigrali 0:0 protiv svjetskih prvaka, a sam Ronaldo našao se u nekoliko prilika ili poluprilika. Uz Francusku i Portugal, koji imaju po sedam bodova iz tri kola, u skupini  igraju Hrvatska, s tri osvojena boda te Švedska, koja još uvijek nema ni boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.