Vrsaljko asistirao Suarezu za pobjedu Atletico Madrida

epa09480146 Atletico Madrid's striker Luis Suarez (R) celebrates with teammates after scoring the 1-2 goal during the Spanish LaLiga soccer match between Getafe CF and Atletico Madrid at Coliseum Alfonso Perez stadium in Getafe, Madrid, Spain, 21 September 2021. EPA/KIKO HUESCA

Nogometaši Atletico Madrida preokretom su došli do 2:1 (0:1) pobjede na gostovanju kod Getafea u 6. kolu španjolskog prvenstva, a važnu ulogu u slavlju imao je i hrvatski nogometaš Šime Vrsaljko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrsaljko je izvodio aut u 90. minuti, njegov ubačaj je odbijen, no lopta se ponovno vratila do njega i on visokim centaršutem pronalazi Suareza koji iz blizine glavom donosi tri boda gostima.

Atletico je na čelu La Lige, ima 14 bodova, drugi Real Madrid ima bod i utakmicu manje. Getafe je upisao i šesti uzastopni poraz na početku nove sezone te se nalazi na predzadnjem mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.