‘Vujović je marginalan lik u hrvatskom rukometu trenerskih kvaliteta ravnih nuli’

Foto: fah

Bivši hrvatski rukometni reprezentativac Goran Šprem nema baš najbolje mišljenje o trenerskim kvalitetama bivšeg trenera Zagreba i ljubimca Delija Veselina Vujovića. Šprem tvrdi kako je Vujović svojedobno bio najbolji svjetski rukometaš te da uopće nije toliko dobar trener kako ga bezrezervno glorificiraju i neki uvjetno rečeno hrvatski mediji. Teško je zapravo govoriti o hrvatskim medijima ako su vlasnici tih nekih medija na stotine kilometara, pa i više, daleko od Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vujović je bio najbolji igrač svijeta, za to kapa do poda. Međutim, ne želim puno govoriti o njegovim trenerskim kvalitetama. Moje subjektivno mišljenje je da je on zaista marginalan lik u hrvatskom rukometu, iako je imao razne uloge. Nije zaslužio te uloge i mislim da su njegovi trenerski kvaliteti jednaki nuli”, rekao je Šprem.

Veselin Vujović je u dva navrata vodio rukometnu momčad Zagreba, a Zagreb se u tom vremenu i nije baš mogao pohvaliti nekim vrhunskim rezultatima. Doduše, Zagreb već dugo vremena nije onaj Zagreb koji se borio za vrh europskog rukometa. Vujović se, podsjetimo,  našao i na košarkaškoj utakmici Crvene zvezde u Beogradu, kada su ga navijači koji gotovo na svakoj utakmici glorificiraju srpske nacističke ratne zločince dočekali s ogromnim oduševljenjem, a na tribinama transparenti koji su definitivno za svaku osudu.  Naravno, takve transparente i takve poruke Delija Vujović nikad nije nedvosmisleno osudio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.