Nikolić nakon poraza u Ligi prvaka: Nismo zaslužili izgubiti s tako velikom razlikom

Foto: fah

Rukometaši Zagreba poraženi su u četvrtak navečer u Poljskoj kod Kielcea s 30:23 u prvom kolu Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dobrog prvog dijela, gosti su pali u drugom te na kraju upisali poraz od sedam golova razlike.

Miloš Kos i Luka Klarica s po pet golova bili su najefikasniji kod Zagreba.

– Odigrali smo dobru utakmicu međutim 50 minuta i na kraju to ispada uvjerljiv poraz. Smatram da stanje nije bilo takvo, međutim iskustvo Kielcea je presudilo – iskoristili su naše greške i to je danas bio ključ. Teško je očekivati da od početka krenemo jako dobro obzirom da smo dosta toga zamijenili u našem sastavu, međutim ponavljam, šteta je da smo na kraju izgubili tako velikom razlikom jer to, obzirom na prikazano nismo zaslužili. Svakako moramo skupiti glave i pripremiti se za susret protiv prošlogodišnjih finalista Lige prvaka. Glavni cilj će naravno biti da smo cijeli susret na pravoj razini, rekao je trener Zagreba Andrija Nikolić nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratar Zagreba Matej Mandić rekao je da su domaćini došli do zaslužene pobjede.

– Napravili smo previše pogrešaka. U prvom dijelu smo se uspjeli vratiti, međutim u drugom dijelu nismo, dojam je da smo se sami pobjedili. Sličan ishod kao prošle godine, na nama je sad da ispravimo greške i pripremimo se za domaću utakmicu protiv Aalborga idući tjedan. Prošle godine smo pokazali što možemo kod kuće i nadam se da će tome tako biti i idućeg tjedna pred, nadam se također, što više naših navijača, rekao je Mandić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.