Vujović poludio nakon utakmice: Igračima ne zamjeram ništa, zamjeram sebi što u 45 godina ne znam pravila ove igre

Foto: fah

Makedonija je pobijedila Sloveniju s 25:24 u prvom kolu skupine C Europskog rukometnog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svojim igračima ne mogu ništa zamjeriti, zamjeram jedino sebi što u 45 godina koliko sam proveo u rukometu ne znam pravila ove igre! Ovakvo suđenje ne odgovara ni igračima ni trenerima, odgovara valjda samo onima koji delegiraju ovakve suce. I ne želim reći da je moja momčad bila oštećena suđenjem. Ne, kod 90 posto njihovih odluka nisam shvatio što Rumunji žele reći. I ako odgovorni ljudi u EHF-u kažu da je ovo bilo dobro suđenje, onda ću ja promijeniti posao, bavit ću se nekim lakšim zanimanjem. Recimo, rudarstvom”, rekao je slovenski izbornik Veselin Vujović.

Utakmicu je obilježilo vruće ozračje, Makedonci i Slovenci, kojih je bilo podjednako u Areni, svakih oko 5000, navijali su odlično.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.