Vukovar spreman za završnicu Kupa

Vukovar će biti dobar domaćin završnice Kupa Krešimira Ćosića koja će se u organizaciji Hrvatskog košarkaškog saveza, Košarkaškog kluba Borovo i u suorganizaciji KK Cedevita igrati 18. i 19. veljače u vukovarskoj sportskoj dvorani “Borovo”, uz sudjelovanje zagrebačkih klubova Cedevite i Cibone, Zadra i riječkog Kvarnera 2010.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Stigli smo do trenutka završnice Kupa čemu se svi veselimo, a posebice činjenici da se završnica igra u Vukovaru što nam je bio izazov za organizaciju turnira, ali smo uvjereni kako smo ispravno odabrali i kako će u polufinalnim i finalnoj utakmici uživati brojni ne samo Vukovarci, već ljubitelji košarke iz cijele Slavonije” kazao je na konferenciji za novinare održanoj u utorak u Vukovaru Krešimir Novosel, direktor Košarkaškog kluba Cedevita, ovogodišnjeg domaćina završnice Kupa.

On je dodao kako je pretprodaja ulaznica jako dobra, te da karata još uvijek ima, dok će od pozvanih košarkaških legendi u Vukovar sigurno stići Nikola Plećaš, Branko Skroče i Aco Petrović.

Trener aktualnog državnog prvaka i prošlogodišnjeg osvajača Kupa Cedevite Jasmin Repeša istaknuo je kako je nastup njegove ekipe u Vukovaru razlog više za dobru igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Minimum što mogu da dam je cijeloga sebe kako bi ekipa što bolje izgledala i igrala. Iako Cedevita u zadnje vrijeme ne igra kako bi želio, odlučni smo u nakani da osvojimo Kup. Ne bježimo od uloge favorita, iako su drugi odmorniji, raspoloženiji i imali su više vremena za pripremu”, kazao je Repeša.

Kapetan Cibona Marin Rozić kazao je kako je dosad odigrao puno utakmica u završnicama Kupa, ali i da je imao silnu želju doći u Vukovar.

“Dobro se poznajemo, postoji određena kemija između igrača, ali smo svjesni samo da nas čeka neizvjesna utakmica s Zadrom”, kazao je kapetan Cibone, koja se u polufinalu sastaje sa Zadrom, dok u drugom polufinalu igraju Cedevita i Kvarner 2010.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predstavnike klubova završnog turnira, kao i predstavnike HKS-a u srijedu će primiti gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava, a nakon prijema sudionici će odati počast za sve žrtve vukovarske tragedije polaganjem vijenaca na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata. U 18 sati igra se prva polufinalna utakmica između Cedevite i Kvarnera 2010, a u 20 sati igraju Cibona i Zadar. Finale je u četvrtak u 18 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.