Vukovarska djevojčica u plavom kaputiću velika je navijačica Hajduka: Evo kako joj se ostvario san

Foto: Naš Hajduk

Željka Jurić Mitrović djevojčica je koje se mnogi sjećaju kao djevojčice u plavom kaputiću iz Vukovara velika je navijačica Hajduka. Željka je u četvrtak bila na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tamo je dočekala delegacija kluba i Našeg Hajduka koja joj je uručila znakove pažnje te pločicu s imenom za sudjelovanje u projektu otkupa dionica kluba.

– Sestra mi se zove Katarina pa bi htjela da i moje ime bude na slovu K te tako bude povezano i s njom – otkrila je Željka tajnu odabira slova K za mjesto gdje će zauvijek ostati njeno ime.

Uz samo mjesto u Parku Željka se osvrnula na ljubav i značaj koji za nju Hajduk ima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Jako sam ponosna, prije svega bi zahvalila Hajduku na pozivu. Danas na derbiju ću osjećati Hrvatsku, ljubav i Boga – emotivno je istaknula Željka.

– Moram priznati da noćas baš nisam ni spavala, a i ono malo što sam spavala sanjala sam Poljud i tu ushićenost, kao malo dijete. Baš se veselim utakmici – rekla je Željka pred utakmicu ni ne znajući da će nakon utakmice snovi postati stvarnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.