Vulić nakon remija s Rijekom: ”Evidentno je Hajduk izgubio težinu i respekt kod sudaca”

Foto: fah

Nije zadovoljan danas bio trener Hajduka Zoran Vulić nakon remija s Rijekom 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Odigrali smo dobru utakmicu, sveli Rijeku na jedan udarac i to, za mene, problematičan udarac. Ali to se na Poljudu stalno događa. Evidentno je Hajduk izgubio težinu i respekt kod sudaca. Mi ne tražimo ništa više osim da bude normalno za sve”, komentirao je Vulić.

Kako prenose Sportske novosti, na pitanje “zašto ste tako tužni i razočarani”, rekao je: “Razlog je jasan, tko želi vidjeti taj će vidjeti, a tko ne želi neće ga nikad vidjeti. Možda smo 10 minuta drugog dijela bili nešto slabiji, malo nas je poremetila korekcija Gorgona i u tim trenucima Rijeka je postigla gol iz jedinog pokušaja prema golu. Ostatak utakmice smo bili bolji i ovo je put. Znamo da će biti sličnih utakmica, Hajduk mora na Poljudu igrati ovako. Pobjeda protiv Rijeke bi nam puno značila, ali, nažalost, nije se dogodila. Moramo razmišljati o Kupu, znamo i ovako da je momčad kratka, da nije široka. Trebamo dići glavu i nastaviti ovim putem”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.