Vušković: ‘Bio sam zatečen kad sam zabio gol’

vušković
Foto: fah

Hajduk je na Poljudu pobijedio Goricu s 4-0 ostavši u igri za plasman u Europu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golove za splitski sastav zabili su Mario Vušković (13), Alexander Kačaniklić (16), Marko Livaja (23-11m) i Stipe Biuk (39).

” Iskreno, bio sam zatečen. Od Akademije nisam imao puno prilike za pucati u seniorima, ipak sam najmlađi tu. Fantastičan je osjećaj zabiti gol u ovako važnoj utakmici. Idemo se rekuperati, okrenuti idućoj utakmici – idemo u Šibenik”, rekao je nakon utakmice.

“Ekipa je odradila fantastičan posao. Pogotovo prvo poluvrijeme gdje smo zabili ta četiri gola i na kraju smo mirno priveli utakmicu kraju”, dodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Biuk je nakon sjajnog prodora s nekih 12,13 metara preciznim udarcem pogodio suprotni kut.

“Stipe ima kontinuitet, s obje noge je na zemlji, sluša moje savjete. Pred njim je dug put, mora mu se dati vremena i za greške. Do sada je imao izvanredan put, ali to je tek početak. Svi ga tetošimo, pazimo… Ima sve da postane velik igrač, danas je bio spektakularan”, rekao je trener Hajduka Paolo Tramezzani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.