Wayne Rooney plivao sa svinjama

Foto: fah

“Nisam očekivao vidjeti svinje u moru na Bahamima! Haha”, napisao je Wayne Rooney na Instagramu uz fotografiju sa životinjom u moru, prenosi portal Goal.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sezona na Otoku je gotova, Chelsea je novi prvak, a Manchester United je izborio Ligu prvaka. I dok englesku reprezentaciju čeka prijateljski okršaj sa susjednom Irskom te kvalifikacijski ogled sa Slovenijom, Wayne Rooney odmara se na Bahamima.

Ne bi u tome bilo ništa čudno, čovjek “puni baterije”, no za vrijeme odmora dogodila se jedna sasvim neobična stvar. Kapetan Manchester Uniteda pozirao je u moru sa svinjom dok su mu društvo pravili sin i supruga.

No to nimalo ne čudi s obzirom da je odlučio odmoriti na Otoku svinja, ali ova situacija ipak ga je iznenadila, te je na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu napisao: “Nisam očekivao vidjeti svinje u moru na Bahamima! Haha!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema legendi otok su davno mornari naselili svinjama u nadi da će im biti jednostavan izvor za hranu, a u međuvremenu su postale turistička atrakcija, prenosi Goal.com.

Didn't expect to see pigs in the sea in the Bahamas! Haha

A post shared by Wayne Rooney (@waynerooney) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.