Wimbledon: Pella zaustavio Ćorića

Foto: fah

Hrvatski tenis ostao je bez predstavnika u muškoj pojedinačnoj konkurenciji na ovogodišnjem Wimbledonu nakon što je Argentinac Guido Pella (ATP – 308.) u pet setova (6-3, 7-5, 4-6, 3-6, 6-1) svladao Bornu Ćorića (ATP – 14.) u dvoboju prvog kola koji je započeo u ponedjeljak, a završen je u srijedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćorić je u svom petom dolasku u Wimbledon, a prvom od 2018., četvrti put zaustavljen u prvom kolu. Neiskorištene ‘break-lopte’ (3/17) glavni su razlog za još jedan razočaravajući Bornin nastup na travi u All England Clubu, gdje će hrvatski tenis u pojedinačnoj konkurenciji predstavljati samo Petra Martić i Donna Vekić.

Martić je još u ponedjeljak izborila nastup u drugom kolu, a u srijedu joj se pridružila i 27-godišnja Osječanka pobijedivši Kineskinju Zhang Shuai sa 6-2, 6-3 za 73 minute. Vekić će u drugom kolu igrati protiv Amerikanke Sloane Stephens, a suparnica Martić je Francuskinja Diane Parry.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.