Wimbledon: Pobjede Mektića i Škugora te Pavića i Soaresa

Pariz, 3.6.2019.- U četvrtfinau mješovitih parova na Roland Garrosu Nikola Mektić i Alicja Rosolska izgubili su od Bruna Soaresa i Nicole Melichar 6:3, 7:6. Foto Mario ĆUŽIĆ/HTS

Hrvatski predstavnici u konkurenciji muških parova na trećem teniskom “grand slam” turniru u Wimbledonu, Nikola Mektić i Franko Škugor te Mate Pavić koji igra s Brazilcem Brunom Soaresom, bili su uspješni u susretima 1. kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mektić i Škugor, koji su postavljeni za šeste nositelje, bili su uvjerljivi u svom prvom nastupu svladavši Litvanca Ričardasa Berankisa i Mađara Martona Fucsovicsa sa 6-2, 6-2, 6-2, dok su Pavić i Soares, koji su četvrti nositelji turnira, izbacili Nizozemce Sandera Arendsa i Matwea Middelkoopa nakon čak pet setova sa 4-6, 6-3, 6-2, 6-7 (5), 6-3.

Mektić i Škugor će u 2. kolu igrati protiv pobjednika susreta između Rumunja Mariusa Copila i Francuza Uga Humberta te Francuza Pierre-Huguesa Herberta i Britanca Andyja Murraya, dok će Pavić i Soares za suparnike imati Srbe Lasla Đerea i Janka Tipsarevića ili Meksikanca Santiaga Gonzaleza i Pakistanca Aisam-Ul-Haqa Qureshija.

Uspješna nije bila naša predstavnica u ženskim parovima Darija Jurak, nju i Slovenku Katarinu Srebotnik svladale su Ukrajinka Katerina Kozlova i Australka Arina Rodionova sa 4-6, 6-2, 6-4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.