Wolverhampton svakog mjeseca prati oko 5000 nogometaša: ‘Sve je to jedan veliki proces’

Foto: fah

Sportski direktor engleskog premierligaša Wolverhamptona Kevin Thelwell otkrio je kako “Wolvesi” svakoga mjeseca prate oko 5.000 nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svakog mjeseca dobivamo izvještaj za oko 5.000 nogometaša. Sve je to veliki proces,” kazao je Thelwell dodavši: “Ne želimo samo sjediti i čekati, zanimljivo je istraživati i tražiti kvalitetne igrače.”

Klub je od 2016. u rukama kineske investicijske kompanije Fosun International, a od tada je na Molineux stadion stiglo 37 novih igrača.

Wolverhampton se trenutačno nalazi na sredini ljestvice, na devetom mjestu sa 15 bodova, ali njihovi ciljevi su daleko veći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vlasnici kluba žele još više uložiti u momčad, nismo niti blizu odluke za siječanjski prijelazni rok,” dodao je Thelwell.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.