WTA Acapulco: Donna Vekić ekspresno do pobjede protiv Japanke Doi

Foto: fah

Hrvatska tenisačica Donna Vekć plasirala se u 2. kolo WTA turnira u Acapulcu nakon što je u prvom kolu pobijedila Japanku Misaki Doi 6-0, 6-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vekić je do pobjede protiv 27-godišnje Japanke došla nakon svega 65 minuta igre oduzevši tijekom meča čak pet servisa svoj suparnici.

Mlada hrvatska tenisačica je prvi set dobila bez izgubljenog gema uz tri breaka, dok je u drugom setu još dva puta oduzimala servis svojoj suparnici.

Bio je to njihov drugi međusobni susret, a u prvom je slavila Japanka prije dvije godine u Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U idućem kolu Vekić će igrati protiv pobjednice dvoboja između Amerikanke Christine McHale i Belgijanke Ysaline Bonaventure.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.