WTA Acapulco: Hrvatska tenisačica Donna Vekić nije uspjela ući u finale, krenula dobro, a onda je uslijedio preokret

Foto: fah

Hrvatska tenisačica Donna Vekić nije se uspjela plasirati u finale WTA turnira u Acapulcu. Ona je u polufinalu izgubila od Kineskinje Yafan Wang sa 2-6 6-3 6-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoj treći WTA naslov u karijeri, nakon Kuala Lumpura 2014. i Nottinghama 2017., 22-godišnja Osječanka je pokušala osvojiti protiv bolje iz ogleda između Kanađanke Biance Andreescu i Amerikanke Sofije Kenin.

Vekić je bila na pragu ulaska u drugi finale ove godine, prije mjesec dana je izgubila u završnici Sankt Peterburga od Nizozemke Kiki Bertens.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.