WTA Charleston: Madison Keys druga finalistica

Foto: fah

Amerikanka Madison Keys, 18. na WTA ljestvici pridružila se u finalu turnira u Charlestonu Dankinji Caroline Wozniacki, 13. tenisačici svijeta, nakon što je u subotu u polufinalu svladala Portorikanku Monicu Puig (WTA-63.) sa 6-4, 6-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ranije odigranom polufinalnom susretu Wozniacki je eliminirala hrvatsku tenisačicu Petru Martić sa 6-3, 6-4.

Wozniacki je u Charlestonu igrala finale 2009. i 2011. kada je osvojila naslov. U nedjeljnom će finalu Dankinja pokušati stići do svog 31. naslova u karijeri.

WTA Charleston, polufinale:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Caroline Wozniacki (Dan/N.5) – PETRA MARTIĆ (HRV/N.16) 6-3, 6-4
Madison Keys (SAD/N.8) – Monica Puig (Pue) 6-4, 6-0

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.