WTA Linz: Mlada hrvatska tenisačica Jana Fett u 2. kolu

Foto: Twitter

Hrvatska tenisačica Jana Fett plasirala se u 2. kolo WTA turnira u Linzu svladavši u utorak Čehinju Denisu Allertovu sa 7-5, 6-2 nakon sat i 27 minuta igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom setu Fett je dva puta imala prednost oduzetog servisa, ali Čehinja Allertove se uspijevala vratiti. Kod 5-5 Hrvatica je napravila još jedan “break”, a potom je na svoj servis zaključila set.

Fett je u drugom setu odigrala puno bolje i sa dva “breaka” došla je do pobjede, te se je osvetila Čehinji za ovogodišnji poraz u Taškentu.

U sljedečem kolu Jana Fett će igrati protiv bolje iz dvoboja između Amerikanke Madison Brengle i druge nositeljice Čehinnje Barbore Strycove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.