WTA Miami: Problemi s leđima zaustavili Donnu Vekić na putu prema osmini finala

Foto: fah

Hrvatska tenisačica Donna Vekić nije se uspjela plasirati u 4. kolo velikog WTA turnira u Miamiju, bolja od nje je u 3. kolu bila Amerikanka Danielle Collins sa 4-6, 6-2, 6-1 nakon sat i 53 minute igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je dobila prvi set, Vekić je u preostale dvije dionice igre osvojila tek tri gema, a razlog tomu najvjerojatnije treba potražiti u problemima s leđima zbog kojih je u drugom setu tražila i medicinsku pomoć.

Nakon što je izgubila servis za 2-4 u drugoj dionici, Vekić je kod izjednačenja na servis Collins tražila medicinsku pomoć i prije završetka gema, da bi nastavak dvoboja odigrala u suzama. U takvoj situaciji nije niti čudno kako je od posljednjih 11 gemova u dvoboju izgubila njih 10.

Rezultati susreta 3. kola s velikih ATP i WTA teniskih turnira u Miamiju igranih u nedjelju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TENISAČI

Filip Krajinović (Srb/22) – Benoit Paire (Fra) 6-3, 6-3

Joao Sousa (Por) – Jared Donaldson (SAD) 1-6, 6-3, 6-4

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hyeon Chung (J. Kor/19) – Michael Mmoh (SAD) 6-1, 6-1

MARIN ČILIĆ (HRV/2) – Vasek Pospišil (Kan) 7-5, 7-6 (4)

TENISAČICE:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ashleigh Barty (Aus/21) – PETRA MARTIĆ (HRV) 6-4, 6-3

Venus Williams (SAD/8) – Kiki Bertens (Niz/29) 5-7, 6-3, 7-5

Johanna Konta (VB/11) – Elise Mertens (Bel/22) 6-2, 6-1

Monica Puig (Pur) – Maria Sakkari (Grč) 6-3, 7-5

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.