WTA Montreal: Stephens sigurno u polufinale

Foto: fah

Aktualna pobjednica US Opena, američka tenisačica Sloane Stephens plasirala se u polufinale WTA turnira u Montrealu, ona je u četvrtfinalu svladala Latvijku Anastasiju Sevastovu sa 6-2, 6-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stephens će u polufinalu igrati protiv bolje iz ogleda Ukrajinke Eline Svitoline i Belgijanke Elise Mertens.

Još ranije u polufinale se plasirala i Australka Ashleigh Barty koja je u četvrtfinalu uvjerljivo svladala Nizozemku Kiki Bertens sa 6-3, 6-1. Barty će u polufinalu igrati protiv bolje iz ogleda Rumunjke Simone Halep i Francuskinje Caroline Garcije.

REZULTATI ČETVRTFINALA:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ashleigh Barty (Aus/15) – Kiki Bertens (Niz) 6-3, 6-1

Sloane Stephens (SAD/3) – Anastasija Sevastova (Lat) 6-2, 6-2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.